Helmikuussakin kannattaa hyötyä FitLine kanta-asiakkuudesta

Väsyttääkö talvisten päivien valoisan ajan lyhyys?

Nyt jos koskaan kannattaa tulla kanta-asiakkaaksi PM-Finlandiin ja alkaa nauttimaan parhaista, oikeasti soluihin asti imeytyvistä ja hyvänmakuisista juotavista FitLine ravintolisistä. Niiden vaikutus on todella tunnettavissa.

Tässä linkki tuotteisiin tutustumiseksi: http://5162596.well24.com/

Tästä pääset rekisteröitymään kanta-asiakkaaksi: http://5162596.go4pm.com/ ja saat ostaa tuotteet -20%:lla.

Jos haluat minulta apua rekisteröitymisessä, kerro siitä minulle, niin teen sen mielelläni vaikka puolestasi. Puhelinnumeroni on 0405049525 ja s-posti tuija@luontaishoitoa.com.

Kanta-asiakkaana voit tilata FitLine tuotteita pelkästään omaan ja perheesi käyttöön tai sitten voit suositella tuotteita myös muille, jolloin voit saada omat tuotteesi edullisemmin tai jopa aivan ilmaiseksi, riippuen siitä monelleko olet suositellut ja moniko heistä on alkanut myös kanta-asiakkaaksi.

TILAA BEMER NYT!

Lue Bemeristä lisää blogista: www.hellisolujasi.fi

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER® on yksi tämän hetken tehokkaimpia hoitomuotoja, jolla tuetaan sairauksien ennaltaehkäisyä ja niistä paranemista. Kyse on fysikaalisesta terapiasta, joka stimuloi paikallisesti heikentynyttä tai häiriintynyttä mikroverenkiertoa tukien näin terveyden ylläpitoa ja sen palauttamista. Nykyinen BEMER-laitesukupolvi perustuu viimeisimpiin tutkimustuloksiin. BEMER® käyttää hyväkseen maailmanlaajuisesti ainutlaatuista signaalirakennetta, sekä siihen perustuvia päivä- ja yöhoitoihin kehitettyjä ohjelmia.
BEMER-hoito soveltuu koko kehon ja sen luonnollisten säätelymekanismien hoitoon. Siksi sitä käytetään oireista riippumatta täydentävänä hoitona erilaisissa tervehtymisprosesseissa. BEMER® auttaa myös suorituskyvyn parantamisessa vapaa-aikana, työssä ja urheilussa.
Tämän takia käytämme BEMER-terapiaa hoitolaitoksessamme.

Omaan, säännölliseen käyttöösi saat Bemerterapia laitteen esim. vuokraamalla sen 6 – 8 viikoksi. Kysy ihmeessä lisää p. 040 504 9525.