CellRESET aineenvaihduntaohjelma

Tämä on minun tarinani, omasta entisestä pahoin- ja nykyisestä hyvinvoinnistani. Siitä, miten minä olen toiminut saadakseni hyvinvointini palautettua.

Puolessavälissä mennään

Kuten moni minut tunteva jo tietääkin, minulla on ollut hankaluuksia nivelteni kanssa, mm. nivelrikkoa käsissä ja jalkaterissä, vasen polvinivel meni jo vaihtoonkin viime marraskuussa. Nykyään suurimpana harmina on kova selkäkipu, jonka epäilen olevan seurausta parin vuoden pahasta ontumisesta polven kivun vuoksi. Liikuntani jäi nivelten kipeyden vuoksi melkein yhtäkkiä kokonaan ja myös siksi kroppani oli kerännyt ison määrän rasvaa ihon alle, erityisesti keskivartaloon. Ylipainoa oli pahimmillaan 19 kiloa! Puolitoistametrisessä tyllerössä se kyllä näkyy ja tuntuu. Lohtusyöminen oli ”ainoa keino” kestää ahdistus ja häpeä, jotka koin läskieni vuoksi  :(

Harmittelin ja murehdin ja stressasin ja mussutin kaikkea hyvää lisää. Jouduin lopettamaan rakastamani työn luontaisterapeuttina kun nivelkivut ei enää antaneet tehdä hoitoja. Pettymys oli kova. ”Asiantuntijat” luokittelivat tilani jopa lieväksi masennukseksi.

Minulla on ollut elinvoimani ylläpitäjänä FitLinen vesiliukoiset, juotavat ja soluihin asti imeytyvät ravintolisätuotteet jokapäivisessä käytössä jo  8 vuotta, täydentämässä vitamiinien ja hivenaineiden saantia. Alun perin otin Fitskut käyttöön sietämättömien mahakipujen vuoksi ja sain niistä siihen välittömän avun. Käytin tuotteita vuosia säännöllisesti pienimmällä annostuksella eli ns. ylläpitoannoksilla ja olenkin todennut, ettei ilman Fitskuja kannattaisi missään tapauksessa olla, koska haluan voida parhaalla mahdollisella tavalla. Esim. 6 vuotta sitten minulle tehtiin luuntiheysmittaus ja tulos oli huippuhyvä  :)   Kiitän siitä Restorate tuotetta, joka takaa mineraalien saannin ja imeytymisen mm. luihin mahdollisimman hyvin.

Viime keväänä väsyin kuitenkin kammottavaan lihavuuteeni ja päätin ottaa selvää  28 päivän cellRESET –aineenvaihdunta-kehonpuhdistusohjelmasta, josta olin kuullut paljon pelkkää hyvää.

Kuuntelin Leena Sipilän tunnin luennon aiheesta ja tein päätöksen; kyllä minäkin onnistun!

Aluksi otin muutamia kuvia jättimäisen kokoisesta mahastani, lähinnä muistuttamaan itseäni, etten enää antaisi saman toistua. Luin ravinto-ohjelman ohjeet huolellisesti ja kävin ostamassa paketin broileria ja lohta, molemmat ehdottomasti naturel, ei siis yhtään suolaa eikä sokeria. Suolattomia maustesekoituksia tarttui mukaan myös. Suolattomuus oli minulle iso kynnys aluksi, mutta opin käyttämään muita mausteita ”riittävästi” ja sain kuin sainkin ruoan maistumaan :)   CellRESET ohjelman aluksi pidetään ns. valkoinen ruokaviikko, jolloin nautitaan pääasiassa proteiineista koostuvia aterioita neljästi päivässä. Oikeilla ravintolisillä taataan tarvittavien aminohappojen, vitamiinien, hivenaineiden ja mineraalien saanti. Valkoisella viikolla oltaessa ei myöskään harrasteta liikuntaa lainkaan, koska ohjelma on itsessään elimistölle jo suuri muutos ja prosessi. Valkoista viikkoa seuraavina vihreinä päivinä, kolmen viikon ajan, aterioihin lisätään kasviksia, ei kuitenkaan hiilihydraatteja, kuten perunaa, viljatuotteita  tms. Edelleen syödään neljä ateriaa päivässä, tämä vaikuttaa siten, että solut saavat ravintoa tarpeeksi ja säännöllisesti, ”uskaltaakseen” päästää vararasvasta irti. Näin sitten toimin tarvittavan 28 päivän ajan ja mahastani suli ilman kovia ponnisteluja n. 16 voipaketillisen verran rasvaa! Olen oppinut syömään oikeaa ravitsevaa ruokaa tarpeeksi, enkä tunne tarvetta mussuttaa joka ilta lihottavia ”lohtuherkkuja” kuten ennen. 28 päivän ohjelman päätyttyä siirryin ns. ohjelmointijaksoon, jolloin totuttelin edelleen syömään minua ravitsevaa  puhdasta ruokaa, ilman haitallisia lisäaineita ja ilman liiallista suolaa ja sokeria, edelleen riitäviä määriä. Kohdallani tämä onkin ollut ennen se ongelma, en syönyt ennen tarpeeksi oikeaa ruokaa ja siksi minun piti syödä kaikkea “hyvää” ihan todelliseen energian puutteeseen. Tiedäthän nämä “verensokerini on niin alhaalla, että minun on nyt syötävä jotain makeaa” -jutut ;) Uskallan nykyään väittää, omaan kokemukseeni pohjautuen, että kenelläkään ei veren sokerit mene liian matalalle jos nauttii kunnollista ruokaa säännöllisin väliajoin ja riittäviä määriä. Ykköstyypin diabetes taitaa olla ainoa syy, milloin sokeritasapaino saattaa kunnollisesta syömisestä huolimatta heittelehtiä, johtuen oikeasta elimellisestä sairaudesta.

Mielialani on taas positiivinen ja iloinen. Itsesääli on kadonnut ja nukkumisen laatu on parantunut ja päiväväsymys on pois.

Voin täydestä sydämestäni suositella ohjelmaa aivan kaikille. Kyse ei kuitenkaan ole laihdutusohjelmasta, vaan kaikenlaisten ihmisten kaikkien solujen uudelleenohjelmoinnista, resetoinnista eli palauttamisesta mahdollisimman alkuperäiseen optimaaliseen kuntoon.

Kaikki me olemme juuri niin terveitä, kuin solumme ovat, jos (ja kun) niihin on kertynyt paljon kuonaa vuosien saatossa, ne eivät voi toimia hyvin.

Itselläni ulospäin näkyvä vaikutus on ylijäämärasvan sulaminen pois, mutta tunnen elimistössäni niin paljon muitakin terveydellisiä vaikutuksia, että haluan suositella “resetointia” ihan jokaiselle normaaliterveelle ihmiselle. Kuona-aineiden poistuminen kehon soluista tekee varmasti kaikille hyvää.

ennen kuva             jälkeen kuva

 Aloitin 28 päivän kehonpuhdistusohjelman toukokuussa ja ohjelma jatkuu yhä, oloni on kertakaikkisen loistava

Elokuun alussa aloitin jälleen uuden 28 päivän ravinto-ohjelman, koska tunnen tarvetta siihen. Eli ohjelman ensimmäisellä viikolla söin valkoisen viikon ohjelman mukaisesti ja seuraavasta viikosta lähtien söin kolmen viikon ajan vihreiden päivien ohjeiden mukaisesti. 28 päivän jälkeen ohjelmassa on taas optimointijakso. Tämä kaikki opettaa minua eroon mieliteoista ja haitallisesta tunnesyömisestä ja saan syömästäni ruoasta ravinnon soluilleni, enkä turhaa rasvaa ja kuonaa. Syön silloin tällöin myös ruokaa, joka ei ole kyseisen ravinto-ohjelman mukaista, eikä siitä ole keholleni mitään vahinkoa. Palautan kehoni vaan jälleen ohjelman mukaiseen syömiseen, etten jäisi kiinni esim. turhaan suolan ja sokerin makuun. Ruoka jota syön on hyvää ja mausteista, käytän myös paljon hyviä rasvoja. Syön isoja ruoka-annoksia, siis riittävästi ja tarpeeksi usein. Kyseessä ei todellakaan ole mikään nälkä- eikä mikään muukaan kuuri, vaan minulle hyvää tekevän syömisen uudelleen opetteleminen, lopuksi elämää.

Voin loistavasti, entiseen verrattuna. Tiedän etten nuorru, ravinto-ohjelmalla enkä ilman, mutta koska voin voida paremmin tämänkin ikäisenä, aijon todellakin tehdä niin.

Entä sinä?

CellRESET ohjelmaan ei löydy netistä ohjeita, eikä sitä suositella tekemään ilman tiettyjä laadukkaita täydellisesti imeytyviä  ravintolisätuotteita ja kunnollista henkilökohtaista opastusta. Siispä jos olet halukas kokemaan sen itse, otathan minuun yhteyttä joko soittamalla 0405049525 tai spostilla tuija@luontaishoitoa.com. Olen varma että Sinäkin onnistut ja innostut paremmasta voinnista  :)

FitLinen ravintolisätuotteisiin voit tutustua tästä ja kanta-asiakashintaan voit saada tuotteet tämän linkin takaa.

Ota rohkeasti minuun yhteyttä, autan mielelläni :)

Halutessasi voit liittyä FitLine aiheiseen fb-ryhmääni “Hyvinvointia sisältä päin, keholle ja mielelle”   ja saada lisäinfoa lähes päivittäin :D

Tässä yksi kirjoitus siitä, mitä CellReset on ja miksi:

CellReset on alun perin NASA:n astronauteille suunniteltu ravitsemusohjelma, jonka tarkoituksena on ollut tasapainottaa astronauttien hormonitoiminnot sekä optimoida heidän terveydentilansa ennen avaruuslentoa. Hormonit ohjaavat kehomme toimintoja, mm. rasvanpolttoa, ruuansulatusta, ravinnon imeytymistä, nukkumista sekä mielentilojamme. Lääkärit ja tutkijat ovat jatkokehittäneet ohjelmasta kuluttajille soveltuvan version.

Kehon optimaalinen terveydentila on oleellista myös tavalliselle työikäiselle ihmiselle. Terveyteen vaikuttavien tekijöiden taustalla ovat hormonit, joita on yli 150 erilaista ihmisen kehossa. Hormoneista tärkeimpiä ovat DHEA ja prognenolololi. CellReset toimii hormonidieetin tavoin tasapainottaen DHEA:n ja prognenolololin toimintaa, ja puhdistaen mm. insuliinireseptoreiden päät. Valtaosalla aikuisista insuliinin tuotanto on jossain määrin epätasapainossa. Ohjelma tähtää yhtäaikaisesti painonpudotukseen ja hormonitoimintojen tervehdyttämiseen poistamalla kehosta liikaa happamuutta, joka on syy moniin oireisiin ja sairauksiin. CellReset on loistava apukeino mm. ylipainoisille, vatsan turvotuksesta kärsiville, diabeetikoille sekä metabolisesta oireyhtymästä kärsiville.

CellReset terveys- ja hyvinvointiohjelman voi aloittaa kuka tahansa, joka on kiinnostunut omasta terveydestään. Ohjelman voi tehdä terveydellisistä tai painonhallinnallisista syistä. Tavoitteenasi voi olla hyvinvointi, nykyisten huonojen ruokailutottumusten muuttaminen tai painonpudotus. Ohjelma käsittää tarkat ruokavalio-ohjeet, ravintolisät. Ohjelma kestää 28 päivää + tasapainotusjakso 2 – 3 kk. CellReset ohjelman voi toteuttaa puhtaasti painonpudotus-tavoitteella, painonpudotus- sekä kehon tervehdyttämistavoitteella, tai pelkästään kehon tervehdyttämiseen painottuen. Ohjelma opettaa sitä noudattavalle miten ruoka vaikuttaa elimistöömme. Opit tekemään oikeita valintoja huomatesasi niiden vaikutuksen kehoosi ja hyvinvointiisi. Tuloksen ylläpitäminen on helppoa, kun taustalla on halu ylläpitää saavutettua hyvää oloa.

Painonhallinta yhdistettynä säännölliseen liikuntaan tuo vireyttä ja voimaa työpäiviin. CellReset ei ole laihdutuskuuri tai dieetti, vaan terveyttä lisäävä ja ylläpitävä ohjelma, jonka tavoite on saada ihminen oppimisprosessin kautta tekemään pysyvästi hyviä valintoja ravitsemukseensa liittyen. Jos et vielä ole kokeillut, niin ota yhteyttä :D

- Insuliiniresitenssin heikentäminen , verensokerin tasapainottaminen, hormonitasapainon luonnollinen säätäminen, suolan ja nestetasapainon optimointi, verenpaineen säätely, kolesterolin tasapainoitus, kuonanpoisto, happamuuden poisto ja myrkyn poisto kehosta, protetiinien saannin optimointi. Tässäpä resetoinnin tavoitteita  :)   ja painon pudotus tulee sivutuotteena.