TUOTTEET

Valikoimiini olen valinnut tuotesarjat, joiden koen palvelevan asiakkaitani parhaalla mahdollisella hinta/laatu -suhteella. Valikoimassa on tasokasta kosmetiikkaa ja tunnetusti hyviä ravintolisiä erilaisiin elämänvaiheisiin. Minulla on vahva omakohtainen kokemus suosittelemieni tuotteiden laadusta ja vaikuttavuudesta.

Colosé-kosmetiikka

colose-logo-luontaishoitoa

Colose´ kosmetiikkasarjan tuotteet saavat alkunsa Alppien puhtaasta ilmasta ja vuoriston raikkaista vesistä.

Kaksi Sveitsiläistä ihotautiklinikkaa auttaa meitä tuotteiden testauksessa ja kehittämisessä sopivaksi myös kaikkein herkimmille ihotyypeille.

Colose´ kosmetiikkaa ei ole milloinkaan testattu eläimillä, vaikka Colose´ tarina alkoi jo yli sata vuotta sitten. katso tarina

Tuotteet täyttävät lääkeaineille asetetut puhtauskriteerit ( tuotteet on sertifioitu).

Ekologisuus on meille erityisen tärkeää, siksi myös kaikki purkit ja pakkausmateriaalit ovat kierrätykseen kelpaavia (tämäkin on sertifioitu)

Colose´ on kosmetologisten hoitoloiden tasoinen kosmetiikkasarja, vain huomattavasti edullisempi kuin muut vastaavat sarjat.

COLOSÈ tarjoaa korkealaatuista Sveitsiläistä kosmetiikkaa kaikille suomalaisille ihon hyvinvoinniksi ja kauneudeksi. Colosé tuo palvelun ja neuvonnan lähelle asiakasta ottaen huomioon koko perheen yksilölliset tarpeet.

 

Tarvittaessa saat minulta henkilökohtaista ihonhoidon konsultointia, tekemällä mm. koneellinen ihoanalyysi, siihen tarkoitetulla laitteella joka näyttää ihosi kunnon vähän pintaa syvemmältä erityisen valonpituuden avulla. Tuloksen nähtyämme etsimme juuri sinun  ihollesi parhaiten sopivat hoitotuotteet.

Varaa n. tunti aikaa konsultointiin ajanvarausnumerostani 040 504 9525.

Kaikki Colosén tuotteet ja raaka-aineet tuotetaan WHO:n eli Maailman terveysjärjestön antamien ohjeiden mukaisesti. Tehdas noudattaa Euroopan Unionin kosmetiikkadirektiiviä sekä Sveitsin valtion kosmetiikka-asetusta.
Raaka-aineet ovat 80-98 prosenttisesti luonnosta, riippuen tuotteesta. Joitakin sellaisia luonnon raaka-aineita on korvattu synteettisillä, jotka ovat aiheuttaneet yliherkkyysreaktioita herkkäihoisille. Raaka-aineet ja valmiit tuotteet testataan Sveitsiläisessä ihotautisairaalassa vapaaehtoisilla ihotautipotilailla.

Löydät  Colose´n helmikuun tarjousesitteen, Ajankohtaista-sivulta klikkaamalla tästä.

Tarkempaa tietoa helmikuun tarjoustuotteista voit lukea Colose.fi -sivuilta täällä.

Blogijuttuja Colose´ kosmetiikasta:

“Salka” kirjoittaa näin

Tässä taas “neitikameleontin” mietteitä.

Aikuisblogaaja Mysterious M:n Kristallikimara-ajatuksia  Colose’ sta

Nyt on Niinakin testannut Colose´n tuotteita , ja kirjoittaa lily.fi - blogissaan erityisesti puhdistustuotteista.

Niina on kokeillut myös Colose´n savinaamiota, liposomigeeliä ja vitalisante päivävoidetta ja kertoo niistä tässä

Katso Colose´n esittelyvideo

 

________________________________

FitLine ravintolisät

fitline-logo-luontaishoitoa FitLine -sarjan tuotteet ovat auttaneet minua itseäni ja monia asiakkaitani monenlaisissa terveyteen liittyvissä arkisissa haasteissa. Useimmat käyttävät FitLine tuotteita terveyden edistämiseen nykyisen ruokavalion ohella, takaamaan elintärkeiden suojaravintoaineiden saannin ja niiden imeytymisen solutasolle asti.

Olen kirjoittanut tämän linkin taakse oman tarinani, liittyen parhaiden ravintolisätuotteiden käyttööni ja kokemukseni CellReset aineenvaihduntaohjelmasta.

Tutustu FitLine tuotteisiin tästä!

Rekisteröidy FitLine kanta-asiakkaaksi ja saat -20% alennuksen tuotteista.

feel the energy

Halutessasi voit liittyä facebook ryhmääni “Hyvinvointia sisältä päin, keholle ja mielelle” ja saada lisäinfoa lähes päivittäin :D

katso täällä myös video terveellisen maitohappobakteerijugurtin valmistuksesta

 

________________________________

 

 Bemer-hoitolaitteet

bemer-logo-luontaishoitoaSuosittu ja tehokas Bemer-terapia on suunniteltu päivittäiseen kotikäyttöön. Minulta voit kysyä lisää ja käydä kotonani tutustumassa Bemer-terapiaan.

Myymme ja vuokraamme kaikkia Bemer-laitteita sekä lisäosia, lisäksi hoitolassamme voit kokeilla hoitomuotoa sellaisenaan tai muun hoidon yhteydessä. LUE LISÄÄ!