TUOTTEET

Young Living tarjoaa meille kaikille todellisen mahdollisuuden alkaa voimaan paremmin.

Kaikki eteeriset öljymme ja niihin perustuvat muut tuotteemme on kehitetty tukemaan kehomme ja koko elimistömme HYVINVOINTIA..

Nämä ihastuttavat puhtaan luonnon puhtaat antimet vaikuttavat ainoastaan oman elimistömme ja mielemme mahdolliseen jo olemassaolevaan kykyyn alkaa voida entistä paremmin.

Eri kasveista eri tavoin saadut eteeriset öljyt ovat jopa eri ihmisille erilaiset vaikutuksiltaan, joten emme milloinkaan voi varmasti sanoa miten juuri tämä tai tämä öljy toimii juuri sinun kehosi ja tunnepuolesi kanssa, vaan tuotteita on kokeiltava ja niihin on tutustuttava aina omakohtaisesti. Aina edes se, että pitääkö jonkun öljyn tuoksusta vai ei, ei anna välittömästi oikeaa kuvaa siitä kannattaako siihen tutustua. Olen kuullut lukemattomia sellaisia tarinoita että ihminen on tuoksutellut jotain öljyä tai öljysekoitusta ja kokenut tuoksun ensin hyvin vastenmieliseksi ja jättänyt kyseiseen öljyyn / öljysekoitukseen tutustumisen sillä hetkellä sen vuoksi siihen. Kunnes hän jonkin ajan kuluttua on palannut uudestaan samaisen öljyn / – sekoituksen pariin uudelleen ja tuoksu on nyt tuntunut jopa erittäin hyvältä. Todennäköisesti näissä tapauksissa on aina tapahtunut jotain toivottua muutosta kyseisen ihmisen omassa elämässä ja kyseinen tuoksu on ollut osaltaan vaikuttamassa tähän.

Young Livingin eteeriset öljyt muuttavat elämää. Muutos voi olla toisilla suurempi ja toisilla pienempi, mutta jonkinlainen muutos tapahtuu aina, jokaiselle. Oletko sinä halukas tai edes valmis ottamaan muutoksen omaan elämääsi vastaan?

Minä olen valmis auttamaan sinua jos haluat tai tarvitset muutosta.

Voit halutessasi tietää lisää laittaa minulle sähköpostia tuija@luontaishoitoa.com tai ihan mielellään soittaa 0405049525.

https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start?sponsorid=12303502&enrollerid=12303502&isocountrycode=FI&culture=fi-FI&type=member

Tästä voit katsoa Emilia Savolaisen tekemän videon Young Livingin aloituspakkauksen öljyistä: https://www.youtube.com/watch?v=qIzvic8llh4