VALMENNUS

Elämäntaidon valmennus eli Life Coaching on yksi tapa selvittää ajatuksiaan tai navigoida eteenpäin elämän solmukohdista. Onko sinulla haaste jonka haluaisit ratkaista tai elämänvaihe, jonka haluat jo jättää taaksesi?

Valmentajaa kannustaa, ei neuvo

Valmentajana olen sinun puolellasi. En anna neuvoja sinulle, koska en ole sinun elämäsi asiantuntija. Sen sijaan olen rinnallasi ja autan sinua löytämään ratkaisuja, jotka sopivat juuri sinulle. Valmennus ei ole pitkäkestoista terapiaa vaan ratkaisukeskeistä ja asian ytimeen pureutuvaa. Valmennuksessa keskitymme tähän hetkeen ja tulevaisuuteen. Emme jää vellomaan menneissä emmekä paisuttele ongelmia.

Saatat löytää valmennuksen aikana todennäköisesti itsestäsi tai tilanteesta jotain uutta, ehkä huomaat asian joka on ollut edessäsi jo pitkään muttet ole nähnyt sitä. Valmennus ei tarkoita aina, että lähdetään tekemään suuria elämänmuutoksia. Joskus ne pienimmät muutokset ovat sisäisiä ja niillä tehdään isoja asioita hiljalleen.

On hyvä antaa itselle aikaa ajatusten ja tunteiden prosessointiin. Valtamerilaivakin kääntyy merellä hitaasti, samoin sinäkin saat pienillä muutoksilla tässä hetkessä isoja tuloksia tulevaisuudessa.

Mitä valmennuksessa tapahtuu?

Ensimmäinen valmennustapaaminen on usein jännittävä. Pääset avaamaan tilannettasi ja luomme kokonaiskuvan siitä, mitä haluat elämältäsi: työstäsi, perhe-elämästäsi, parisuhteestasi, terveydestäsi, jaksamisestasi jne. Kysymysten ja keskusteluiden kautta saatat alkaa nähdä tilanteesi uudessa valossa ja ehkä tutustut samalla itseesikin paremmin.

Valmennus on 100% luottamuksellista.

Tunnin valmennuksen hinta on 70 €, sis. alv 24%