KUKA OLEN

LUONTAISHOITOLA TUIJA HOIKKALA on perustettu vuonna 1999 Turkuun, ja  tein kaikenkaikkiaan n. 17 vuotta erilaisia luontaishoitoja tarvitseville. Nykyään teen töitä kotoa käsin pääasiassa Young Living eteeristen öljyjen ja muiden niihin perustuvien YL tuotteiden kanssa, itsenäisenä jälleenmyyjänä, suosittelijana ja oman Young Living organisaationi tukijana.

Olen koulutukseltani luontaisterapeutti ja opetan myös edelleen sillointällöin pienryhmille muutamien luontaisterapiahoitojen perusteita. Itse en enää tee hoitotyötä.

 

 Miten olen päätynyt Young Living tuotteiden itsenäiseksi jälleenmyyjäksi ja siis verkostomarkkinoijaksi ja oman tiimini tukijaksi?

Young Living firma on perustettu 1994 ja se tuottaa tietääkseni maailman puhtaimmat ja laadukkaimmat eteeriset öljyt. Nämä kasvit, joista öljyt tislataan, juuri younglivingiläiseen tapaan, joka poikkeaa kaikista muista tislaustavoista, kasvavat younglivingin omilla-, tai younglivingin kumppanuusmaatiloilla, aina äärettömän hyvän seed to seel -standardin mukaisesti. https://www.youngliving.com/fi_FI/discover/seed-to-seal

Silloin, suurinpiirtein samoihin aikoihin -90 luvun alkupuolella minä menin itse ensimmäisiä kertoja aromaterapiahoitoon. Ja koin sen valtavan voimakkaan vaikutuksen, minkä eteeriset öljyt, nuo luonnon suurenmoiset lahjat voivatkaan antaa. Saamissani aromaterapiahoidoissa ei todellakaan käytetty näitä puhtaita, täysin kemiallisista aineista vapaita Young Livingin eteerisiä öljyjä ja silti ne tuoksut vaikuttivat minuun niin valtavasti, että koko elämäni muuttui. Minä muutuin!

Niiden hoitojen ansiosta löysin oikean elämäntehtäväni ja minusta tuli luontaisterapeutti.

En kuitenkaan käyttänyt antamissani hoidoissa mitään eteerisiä öljyjä hoitolassani, enkä tehnyt aromaterapiahoitoja. Eli eteeriset öljyt jäivät elämässäni vähän taka-alalle, kävin vain itse toisinaan nauttimassa niistä aromaterapiahoidoissa.

Pidin luontaishoitolaani Turussa kaikenkaikkiaan n. 17 vuoden ajan ja rakastin tehdä kaikkia niitä ihania hoitoja ja hierontoja asiakkailleni. Alkaessani sairastaa moninivelrikkoa minun oli luovuttava hoitamisesta ja oli aika sulkea hoitolani ovet lopullisesti. Se oli kova paikka minulle.

Jouduin polven keinonivelleikkaukseen ja kävin kuntoutuksissa ja yritin hoitaa itseäni ja pärjätä kaikin mahdollisin luonnonmukaisin tavoin parisen vuoden ajan, ja sitten Young Living löysi minut!
… niin juuri, Young Living löysi minut. Tapahtui seuraavasti: olin nähnyt muutamia kertoja Young Livingin nimen, fb:ssä, eikä se sanonut minulle mitään, samoin olin nähnyt ns julkisia kutsuja Young Living öljyiltoihin fb tapahtumissa, eikä ne sanoneet öljyillatkaan minulle yhtään mitään.
Kunnes minut kutsuttiin henkilökohtaisesti Young Living eteeristen öljyjen iltaan!
Siinä sana eteerinen öljy teki minuun vaikutuksen ja menin. Menin vaikka olin hyvin kipeä ja mieleni oli maassa.
Kuuntelin aloituspakkaus esittelyn ja tuoksuttelin kaikki 12 aloituspakkauksen  (  https://youtu.be/YSDFCVYbru0   )   öljyä ja muutuin!
Huomaa hyvä lukijani, tässä kohtaa on jo toinen kerta, kun eteeriset öljyt muuttivat minut.

Olin mennyt sinne eteeristen öljyjen iltaan surkeana, kivulloisena ja mieli maassa, tuoksuttelin näitä eteerisiä öljyjä ja kaikki surkeudet ja ikävät mieialat olivat pois. Minulla oli kiire saada tehdä tilaus tuosta aloituspakkauksesta ja siitä ihmeellisestä diffuuserista jollaista en ollut ennen nähnytkään. Olin siltä istumalta aloittamassa myös Young Living liiketoimintaa, niin kuin teinkin.
Olin niin innoissani, eteeristen öljyjen vahvat aromit olivat muuttaneet jälleen elämääni.

Ajaessani sieltä kotiini myöhään keskikesäisenä iltana auringon paistaessa takaani, olin varma ettei autoni renkaat edes koskettaneet asfalttia, niin onnellinen olin! Minulle oli pitkästä aikaa tapahtunut jotain käsittämättömän hyvää, mielialani oli suunnattoman kiitollinen ja suorastaan haltioitunut.

Olin löytänyt uuden tavan jakaa hyvinvointia toisille ihmisille ja siinä samalla oma hyvinvointini teki ison harppauksen parempaan. Sitä kiitollisuuden määrää jonka silloin koin ja koen yhä, joka päivä Young Livingistä, on vaikea edes pukea sanoiksi, niin valtavan suuri se on!

Young Living antaa minulle toimeentulon, parantaa oman ja puolisoni hyvinvointia ja ihan suurenmoisia ystäviä. Young Livingin elämääni tuomat ihmiset ovat minulle Rakkaita Ystäviä!