ASIAA RAVINTOLISISTÄ

1. No nyt! Tulihan se talvisempi keli vihdoinkin tänne VarsinaisSuomeenkin.

Talvisinhan näemme helposti vaivaa pitääksemme itsemme lämpimänä ulkoapäin ja pukeudumme paksuihin takkeihin ja käytämme mm. pipoja, käsineitä ja kaulaliinoja.

Entä miten on kehomme hyvinvointi sisältäpäin? Miten voisit pitää itsestäsi huolta sisältäpäin? Varsinkin silloin, kun immuunijärjestelmäsi kaipaa erityishuomiota.

Älä anna talven nujertaa, vaan hanki itsellesi kunnon ravintolisiä ja anna kehollesi juuri sitä, mitä se tarvitsee selvitäkseen kunnialla tästäkin talvesta, oli mitä oli ja tuli mitä tuli.

Huomaa kuitenkin: Ravintolisät eivät korvaa asianmukaista ruokavaliota. On tärkeää huolehtia monipuolisesta ruokavaliosta ja elää terveellistä ja aktiivista elämää.

Niinkuin lääkkeidenkään, myöskään ravintolisien pakkaukseen merkittyä annostusta ei ole syytä ylittää, vaikka lisäravinteet eivät olekaan lääkkeitä, vaan luonnonantimia helposti saatavassa ja nautittavassa muodossa, niin ettei meidän kaikkien tarvitse ko luonnonantimia itse kasvattaa tai luonnosta etsiä.

Ravintolisät on tarkoitettu monipuolisen ja terveellisen ruoan täydentäjäksi, joista elimistömme voi saada tarvitsemiensa ravinteiden optimaalisen määrän, pysyäksemme mahdollisimman hyvinvoivina.

Sään kylmetessä on entistäkin tärkeämpää tehdä oikeita valintoja terveenä pysymisen takia. Usein näihin aikoihin tunnemme olomme kehnoksi, eivätkä joulukiireet ja -syömiset ainakaan tainneet parantaa paljoakaan vointiamme.

Tämän vuoksi on tärkeää muistaa ravintolisät, jotka tukevat kehomme terveyttä ja auttavat meitä jaksamaan kevääseen asti.