Pahoittelen että olen joutunut jättämään nämä sivut päivittämättä niin pitkäksi aikaa ja kiitän sinua siitä että tulit tänne katsomaan nyt, kun olen taas ”linjoilla”.

Syy siihen että olen ollut näin pitkään täältäkin pois, on siinä että rakas aviomieheni on ollut vakavasti sairaana ja minun kaikki keskittymiseni on mennyt siihen, että me selviämme siitä kaikesta. Onneksi pahin näyttää olevan nyt ohi ja minäkin pystyn taas keskittymään rakastamaani työhön.

Vielä meillä kyllä on edessä elinsiirtoleikkaus, eli minulta siirretään miehelleni toimiva munuainen. Leikkauksen ajankohtaa ei ole vielä tiedossa ja hän käy siis dialyysihoidoissa siihen asti.

Kiitän kyllä sydämestäni meidän erinomaista terveyden huoltoa, elinsiirtokirurgiaa ja erityisesti sydänkirurgiaa, joka pelasti puolisoni hengen viime loka-marraskuun vaihteessa.

Lisäksi olen äärettömän kiitollinen siitä, että minulla on käytettävissäni nämä upeat Young Living tuotteet. Miten paljon eteerisistä öljyistä onkaan ollut minulle apua, silloin kun olin todella peloissani mieheni hengen puolesta. Eteeriset öljythän vaikuttavat hyvin voimakkaasti juuri tunnepuoleen, nuuhkaistessamme eteerisen öljyn tuoksua, se on vaikuttanut meihin aivojemme limbisen järjestelmän kautta jo ennen kuin olemme tunnistaneet sen tuoksun. Käytin paljon mm. Believe -öljysekoitusta, löytääkseni ja säilyttääkseni uskon ja luottamuksen selviämiseemme. Se sisältää makeaa tuoksuilangiaöljyä, tuoretta korianteriöljyä ja rauhoittavaa palsamipelargoniöljyä. Samoin se isältää myös spirituaalisuutta lisäävää ja maadoittavaa olibaanihartsia. Gary’s Light öljysekoituksesta sain valoa mieleeni. Valor -öljysekoituksen mustakuusesta, sinisestä pietaryrtistä, olibaanihartsista, kamferipuusta ja palsamipelargonista saadut eteeriset öljyt auttoivat minua olemaan rohkea vaikeuksista huolimatta ja Peace & Calming sekä Stress Away sekoitukset rauhoittivat minua, ne kulkivat taskussani koko ajan kätevinä roll-on pulloina joissa on jatkoöljy jo valmiina, oli helppo sipaista usein iholle. Surrender-öljysekoituksen laventeli, mustakuusi ja kamomillasaunio edesauttoivat minua löytämään sisäistä rauhaa, rentoutumista ja voimaa. Maadoittavaa Grounding-öljysekoitusta käytin rentoutumisen ja palautumiseni edesauttamiseksi. Se sisältää muun muassa harmaapihdan, katajan ja tuoksuilangian eteerisiä öljyjä. Sitten, kun pahin, eli menettämisenpelko alkoi olla jo ohi, aloin käyttää Release -öljysekoitusta päästääkseni pelosta kokonaan irti, sen sisältämät arvokas ruusuöljy, ylellinen sininen pietaryrttiöljy ja raikas mandariiniöljy tukivat minua siinä. Kun puolisoni oli lopulta selvinnyt isosta sydänleikkauksesta ja pääsi kotiin, oli korianterin, mirhan ja tuoksuilangian eteerisiä öljyjä sisältävä eteerinen Gratitude (kiitollisuus) -öljysekoituksen vuoro. Joulua vietimme tällä kertaa lähinnä kahdestaan kotona, diffuusereissa tuoksui appelsiini-, kanelinkuori- ja kuusiöljyjä sisältämä jouluntunnelmainen Cristmas Spirit -öljysekoitus ja toisinaan myös Joy -öljysekoitus, jonka sisältämät kymmenet kukkais- ja sitrusöljyt ja niistä erityisesti ruusuöljy tuovat mieleen itsevarmuutta ja rauhaa; ruusuöljyn on sanottu avaavan sydänchakraa edistäen epäitsekästä rakkautta.

Nyt katsomme luottavaisina eteenpäin, tuoksutellen toisinaan mm. salvian, ylang ylangin, jasmiinin, katajan, frankincensen, appelsiinin, cedarvoodin ja valkoisen lootuksen eteerisiä öljyjä sisältävää Into the Future -öljysekoitusta ja tiedämme koettelemuksen olevan jo ohi.