Tarjous

Tarjous

Mitä jos unohtaisitkin tänä ystävänpäivänä leikkokukat ja muistaisit sinulle tärkeää ihmistä ihanalla tuoksulla. Ruusut ovat aina olleet rakkauden, intohimon ja halun symboli.  

Tässä on lähes kaikki, mitä sinun tulee tietää eteerisestä ruusuöljystä: 

Maailmassa on yli 16 000 erilaista ruusulajiketta, Young Livingin eteerinen Rose-öljy on valmistettu Rosa Damascenasta. Tämä kaunis ruusu kasvaa pääasiassa Bulgariassa ja Turkissa. Sen uskotaan olevan peräisin Lähi-idästä, jossa ruusuvettä ja ruusuöljyä on aina käytetty hyvin paljon. Yleisin käyttötapa oli tuoksuna, mutta ruusuveden ja – öljyn uskottiin myös parantavan arpia.  

Ylellinen, aito Ruusu – eteerinen öljy on yksi kalleimmista eteerisistä öljyistä ja yhteen 5 ml:n pulloon vaaditaan jopa 10 kiloa tuoreita ruusun terälehtiä, siten 0,5 kiloon eteeristä Rose-öljyänyt helmikuussa  vaaditaan yli 2 000 kiloa ruusun terälehtiä.  

Tämä öljy onkin niin tiivistä, että käytössä tarvitset sitä vain yhden pienen tipan.  

Ruusu – eteerisen öljyn tuoksu on rauhoittava ja sensuelli.  Tuo ihollesi upeaa hehkua lisäämällä yksi tippa Ruusu – eteeristäöljyä kasvovoiteeseesi. Voit myös laittaa muutaman öljytipan lämpimään kylpyveteen. Ruusuöljyn on sanottu avaavan sydänchakraa edistäen epäitsekästä rakkautta  

Tämä mahtava Young Livingin, aidoista aidoin eteerinen Ruusu öljy, 5 ml pullossa, on nyt helmikuussa – 10% tarjouksessa, jäsenhintaan 205,34€ Tilaa koodilla 33333D jos sinulla jo on jäsentili, ja jollei vielä ole, soita minulle 0405049525 tai laita viesti, niin autan sinua avaamaan sen.  Hinta muille tilaajille, kuin jäsenille on nyt helmikuussa 270,18 €. Normaali asiakashinta tälle aidolle Ruusu – eteeriselle öljylle on 300,22€ , jäsenasiakkaiden normaalihinnan ollessa 228,16€.