Young Living

Young Livingin Eteeriset öljyt 

ovat maailman laadukkaimpia, koska niihin käytetyt raaka-aineet eli kasvit, joista ne on tislattu tai kylmäpuristettu, on viljelty Young Livingin omilla tai Young Livingin kumppanimaatiloilla.  

Maailman johtavimpana eteeristen öljyjen tuottajana ja eteeristen öljyjen tislaajana kehitämme jatkuvasti maatilojamme ja maailmanlaajuisia kumppanuuksiamme pysyen samalla sitoutuneina Seed to Seal -lupauksellemme: https://www.youngliving.com/fi_FI/discover/seed-to-seal  

Voisiko sinullakin olla harhaluulo siitä, että kaikki eteeriset öljyt ovat samanlaisia? 

Kaikki eteeriset öljyt eivät suinkaan ole samanlaisia, vaan niiden laatu ja puhtaus vaihtelevat suuresti eri brändien ja valmistajien välillä. Jos haluat käyttää vain korkealaatuisia öljyjä, hanki öljysi öljymaailman ykköseltä. Ja se on tietenkin meYoung Living! Young Livingin laatusitoumus takaa, että käytämme vain puhtaimpia mahdollisia ainesosia. Testaamme maatilojemme veden, maaperän ja ilman laadun varmistaaksemme korkealuokkaiset prosessit.  

Jos olet kiinnostunut tietämään mitä eteeristen öljyjen pullojen sisällä on, tässä sinulle muutama ohje: 

Lue aina huolellisesti ainesosat öljypullon kyljestä ennen kuin ostat sen. Tutki, miten yritys, jonka eteerisen öljyn aijot ostaa, hankkii ja tuottaa öljynsä: –  Onko öljy puhdasta? – Välittääkö yritys tislaamisprosessista? – Testaako yritys eteeriset öljynsä keskimäärin 95 kertaa ennen kuin ne päätyvät käyttäjille? Kaikki edellämainitut seikat vaikuttavat eteerisen öljyn laatuun ja Young Livingillä ne ovat aina kunnossa, poikkeuksetta.  

Mikäli haluat tutustua meidän tuotteisiimme lisää, tästä löydät Young Livingin uusimman virtuaalisen tuoteoppaan: 

Onko eteeriset öljyt yhtä kuin tuoksuöljyt?

Eteeriset öljyt ovat muutakin kuin hyviä tuoksuja. Kasveista saatavat tehokkaat uutteet ovat tie jokaisen omaan luonnolliseen hehkuun.

YoungLiving tuotteissa käytetään vain huolellisen höyrytislauksen ja kylmäpuristuksen avulla eristettyjä puhtaita eteerisiä öljyä. Kun kädessäsi on pullo Young Livingin eteeristä öljyä, voit huomata että nämä puhtaimmat eteeriset öljyt ovat paljon tehokkaampia kuin kasvit, joista ne eristetään. Jokaisen eteerisen öljyn monimuotoinen, miellyttävä ja ainutlaatuinen tuoksu aktivoi omalla tavallaan aivojen hermojärjestelmää, tunteiden ja muistin keskusta. Eteeriset öljyt voivat edistää rikkaampaa ja tasapainoisempaa tunne-elämää.
Jos haluat löytää rauhan, tasapainon ja ilon uudelleen, käytä näitä eteerisiä öljyjä ja öljysekoituksia diffuuserissa, rauhoittavissa kylvyissä, hieronnassa tai paikallisesti levitettynä.

Eteeristen öljyjen käyttötapoja: Eteerisiä öljyjä voidaan käyttää siis joko aromaattisesti, joka tarkoittaa että annetaan eteerisen öljyn tuoksun vaikuttaa meihin.

Yksinkertaisimmillaan se käy näin: ota Young Living eteerisen öljyn pullo,

avaa korkki ja tuoksuttele sitä pullon suulta.

Vaikutus tulee nopeammin kuin ajatus, sillä nämä luonnonlahjat todellakin vaikuttavat meihin mm. nenän hajureseptorien välityksellä jo ennen kuin me tietoisella mielellämme tunnistamme edes kyseisen eteerisen öljyn tuoksun.

Saman öljyn tuoksu saattaa vaikuttaa meistä myös erilaiselta silloin kun tipautamme sitä pisaran käteemme, hieromme käsiämme yhteen ja nuuhkaisemme siitä tai jos levitämme sitä johonkin muuhun ihon kohtaan.

Myös eteeristen öljyjen käyttö diffuuserissa tarkoittaa aromaattista käyttöä.

Tai eteeristen öljyjen käyttö saunan löylyissä on myös erittäin miellyttävä

tapa käyttää niitä aromaattisesti.

Voimme käyttää eteerisiä öljyjä myös paikallisesti, jolloin sitä levitetään, tarvittaessa jatkoöljyn kanssa, iholle, päänahkaan tai esimerkiksi jalkoihin.

Young Livingin oma RainDrop -hoito ja aromaterapia hoito ovat juuri eteeristen öljyjen paikallista käyttöä.

Young Livingin eteeristen öljyjen käyttö paikallisesti iholle kannattaa aina aloittaa esim. Young Living V6 jatkoöljyyn laimennettuna, jotta vältytään ihon yllätykselliseltä herkistymiseltä.

Tahdotko mahdollisesti jo luopua kauneudenhoidossasi liian voimakkaista synteettisistä ainesosista ja löytää ihosi luonnollisen hehkun uudelleen? Eteeriset öljyt ovat ikivanha ihonhoidon salaisuus. Ne lisäävät ihon kuulautta ja pehmentävät ikääntymisen merkkejä ja eteeristen öljyjen kaunistavista eduista voit nauttia huoletta päivittäin.

Young Livingillä on myös sisäisesti käytettävä puhtaiden eteeristen öljyjen Plus -tuotesarja, joka on virallisesti turvalliseksi tutkittu ja siten ravintolisämerkinnän saanut. Tähän varoitus: tiedämme vain Young Livingin ravintolisiksi puhtaista ja turvallisesti luokitelluista Plus öljyistä ja siksi voimme luvata vain niiden turvallisen sisäisen käytön. Samalla tavalla kuin kaikki ulkona kasvavat marjatkaan eivät ole syötäviä, Young Livinginkin eteerisistä öljyistä vain Plus-öljyt on tarkoitettu sisäiseen käyttöön. Plus-öljyt on helppo erottaa: niillä on valkoiset etiketit.

Mitä ihmettä ne ravintolisät eli lisäravinteet oikein ovat?

Ravintolisät ovat juuri sitä, mitä niiden nimi kertoo: ravinnosta eli ruuasta saamatta jääneen tärkeän solujen rakennus- ja suoja-aineen lisäys nauttimaamme ruokavalioon. Täydellinen ravinto onkin tärkein keino tukea terveyttä ja tavoitehan olisi saada tästä Luojan luomasta ravinnosta solujemme käyttöön kaikki mahdollinen tarpeellinen.

Valitettavasti totuus on kuitenkin se, että se ruoka, joka meillä nykyisin on saatavilla, on enemmänkin vain vatsantäytettä ja täysin erilaista kuin mitä oli isovanhempiemme ja jopa vanhempiemme aikana, jolloin ei ole tarvittu mitään ravintolisiä tai lisäravinteita vaan ruuassa itsessään oli jo kaikki ravinteet ja syömällä tätä puhdasta ja ravinteikasta ruokaa kehon kaikki tarpeet tuli täytettyä sillä.

Maaperä, jossa ruokakasvimme nykyään kasvavat, on vaan hyvin köyhtynyt, monenlaisista syistä, joista yksi on tehoviljely. Ja mikä vielä on huomioinarvoista: vaikka sinulla olisikin mahdollisuus hankkia torilta ruuaksesi ihan luomutuotteita, nekin on todennäköisesti poimittu paljon aikaisemmin kuin niiden olisi pitänyt tulla poimituiksi, ollakseen ravintoarvoiltaan laadukkaita.

Tai ravinnoksi käyttämämme eläimet on ruokittu ei-niin-hyvällä ravinnolla tai jopa rehulla, joka on täynnä torjunta-aineita, jotka me sitten saamme itseemme syödessämme lihaa.

Valitettavasti me emme vaan saa päivittäisestä ruuastamme tarpeeksi vitamiineja, mineraaleja, mikromineraaleja ja muita elimistömme tarvitsemia tukiravintoaineita.

Minäpä kerron teille siis näistä Young Livingin ravintolisistä, joita itse olen nyt käyttänyt reippaasti yli kolme vuotta ja joita tulen käyttämään edelleen ”hamaan tappiin” asti, jollei maailma romahda totaalisesti ennen.

Miksi Young Livingin ravintolisiä? – miksei jotain muita?

Koska yleensäkin ravintolisät ovat suuri siunaus, jonka moderni teknologia on meille tarjonnut, ja kuitenkin useimmiten niiden arvo tuhotaan mm. heikolla laadulla, niihin lisättävien ravintoaineiden surkean vähäisellä määrällä ja heikolla energian värähtelytaajuudella, hyvin ilmeisesti rahallisen syyn vuoksi.

Young Living sen sijaan tarjoaa muutamia voimakkaimmista saatavilla olevista ravintolisistä tukemaan terveyttä ja hyvinvointia yhdistämällä puhtaassa maassa kasvavat yrtit ja lukuisat ravintoaineet, joihin on ravintoaineiden imeytymistä ja solujätteen poistumista tehostamaan lisätty terapeuttisen tason eteerisiä öljyjä, joka on ehdottomasti paras tapa taata ravintolisän toimivuus.

Young Livingin ravintolisien menestyshän täydennettynä laadukkaimmilla mahdollisilla eteerisillä öljyillä jatkaa yhä vaan kasvuaan.

D. Gary Young suunnitteli ensimmäisen ravintolisänsä eteeristen öljyjen kanssa noin 30 vuotta sitten, kaksi hänen onnistuneimmista tuotteistaan oli VitaGreen (nykyisin nimeltään MultiGreens) ja ComforTone, jotka molemmat tehtiin 1984 ja ne ovat vieläkin yhtä suosittuja ja tehokkaita kuin ne olivat jo silloin.